Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze hebben Depay al, waarom zou je Pedro dan nog vastleggen?'

Laatste update:

Voorlopig stelt Van Gaal aanvoerder Wayne Rooney op in de punt van de aanval, maar Gullit vindt hem daar niet helemaal de juiste man voor. De voormalig topvoetballer is van mening dat Man United deze maand nog de transfermarkt op zou moeten. "Je kunt zien dat het team geen echte spits heeft. Rooney? Hij is geen echte spits", tekenen Engelse media op uit de mond van Gullit.

"Rooney wil bij het spel betrokken worden, hij is niet de man die in zijn eentje voorin moet staan. Hij werkt hard, een gebrek aan inzet kun je hem nooit verwijten, maar hij is continu aan het zoeken." United heeft dan ook meer behoefte aan een centrumaanvaller dan aan Pedro, betoogt Gullit. "De fans in Manchester hebben met Memphis Depay al de vleugelspeler die ze wilden, dus waarom zou je Pedro dan nog vastleggen?"

Ben je het met Ruud Gullit eens?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties