Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze kunnen zeggen: 'We verkopen Neres en we gaan Lozano halen''

Laatste update:

Peter Bosz is benieuwd naar de uitgaande transfers bij Ajax en vraagt zich ook af wat de Amsterdammers met het geld gaan doen. "Er gaat dus minimaal tweehonderd miljoen euro bij Ajax binnenkomen. En dan? Gaan ze met dat geld spelers voor twintig of dertig miljoen aantrekken? Als ze dat doen, zal het salaris nog meer omhoog moeten, want dat heeft daar toch mee te maken", vertelt Bosz in een interview met Voetbal International.

Volgens Bosz zou Ajax voor 'de aanpak' van Bayern München kunnen kiezen: "Wat ze wél kunnen doen, is bijvoorbeeld zeggen: 'We verkopen Neres en we gaan Lozano halen' (..) De volgende stap is de beste spelers bij PSV en Feyenoord weg te halen. Als je dat doet, word je er niet alleen zelf sterker van, je verzwakt ook je concurrent. Dan heb je de monopoliepositie in Nederland", aldus de coach die met Ajax de Europa League-finale bereikte.

Overmars benadrukte begin november overigens ook dat hij niet van plan is om belangrijke spelers in de winterstop te laten gaan. "Het is bekend dat er in de winterstop niemand weggaat, dat is kansloos. Wat er ook op tafel komt." Onder anderen De Ligt en Ziyech hebben zelf ook reeds aangegeven dat zij het seizoen sowieso afmaken in de Johan Cruijff ArenA.

Denk jij dat een speler als Hirving Lozano haalbaar is voor Ajax?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
4
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
15
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties