Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League

Laatste update:

Roma was de betere partij in de openingsfase en liet via Edoardo Bove en Lukaku zijn tanden zien. Gek veel indruk maakte dat niet, want Genoa werd zelf ook al snel dreigend. Zo werd een schot van Alessandro Vogliacco nog meer net gekeerd door een Romeinse verdediger.

Tommaso Baldanzi kwam halverwege de tweede helft het dichtst bij een treffer voor Roma. De jongeling zag zijn volley echter over het Genoa-doel vliegen. Mateo Retegui stuitte aan de andere kant op Mile Svilar. Roma probeerde het in het restant van de eerste helft met afstandsschoten, die niet overtuigend genoeg waren.

Richting het einde van de tweede helft werd Strootman naar de kant gehaald. De middenvelder ging met een staande ovatie van het veld en was zichtbaar aangedaan door het eerbetoon van zijn (ex-)supporters.

Olimpico zag enkele minuten later dat Lukaku slechts nog een verdediger en de doelman hoefde te passeren om Roma op voorsprong te schieten. De Belg schoot echter recht op Josep Martínez af.

De Romeinen kregen vernieuwde hoop, toen publiekslieveling Dybala binnen de lijnen kwam. Roma leek klaar te zijn om het slotoffensief in te zetten, maar door die plannen kon een aardige streep toen Leandro Paredes in korte tijd tweemaal geel pakte.

Met tien tegen elf stond Lukaku op. De Rode Duivel kreeg een voorzet op maat van Stephan El Shaarawy en knikte knap binnen: 1-0. Een flinke opsteker voor Roma, dat even daarvoor bijna al op voorsprong was gekomen via Angeliño, die een raket afvuurde.

Roma kwam in de slotfase meermaals goed weg tegen Genoa, dat meerdere mogelijkheden op de gelijkmaker liet liggen. Dat kwam mede door Svilar, die vlak voor tijd fraai redde op een afstandsschot van Ruslan Malinovsky. Roma gaf het niet meer uit handen.

Meer nieuws

Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
0
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
1
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
16
Jeroen Zoet is volgend jaar mogelijk opnieuw te bewonderen in de Eredivisie
3
Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
42
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties