Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ze moeten hem een godsvermogen betalen om hem bij Ajax te laten blijven'

Laatste update:

"We hebben ons ding gedaan, maar soms draafden we te ver door. Uiteindelijk hebben we de volle winst weten te pakken. Dit is het podium waar je het liefst op speelt. Dan mag je het laten zien. Op gegeven moment gingen ze schoppen en dan kan je blessures oplopen. Wij gingen daarin ook iets te ver, als een circus. Dat moet eruit", stelt Ziyech, die een kwartier voor tijd werd gewisseld. "Ik had vooraf wat last van mijn hamstring, dan moet je ook geen risico nemen."

Erik ten Hag erkent: 'Soms was het iets te veel circus'

Voor Ajax begint nu de voorbereiding op de topper tegen PSV, die komende zondag in Eindhoven op het programma staat. "Zulke toppers zijn wedstrijden op zich. We moeten die wedstrijd benaderen zoals we ieder Champions League-duel benaderen, dan moet het goed komen", zegt de Marokkaans international, die in de studio van Veronica op lovende woorden van Johan Derksen en Wim Kieft kan rekenen.

"Ze moeten hem een godsvermogen betalen om hem hier te laten blijven. Die jongen laat steeds merken dat hij gelukkig is bij Ajax, koester dat en beloon hem. Dat vind ik echt de belangrijkste speler van Ajax", aldus Derksen. Kieft denkt dat Ziyech momenteel al klaar is voor een volgende stap. "Ik vind dat hij niet veel hoeft te veranderen. Hij is exact hetzelfde type als Memphis Depay, dat zijn spelers die altijd ontzettend veel dreiging en risico in het spel hebben. Ze zullen veel fouten blijven maken, omdat ze in elke actie bepalend willen zijn en dat kan niet altijd. Als je een elftal hebt dat in balans is, dan mag je die fouten maken. Zonder dat het afgestraft wordt, dat calculeer je in. Omdat hij het verschil kan maken, is hij een unieke speler."

"Bij een topclub heb je de grote vedettes lopen en hij rendeert het best in een vrije rol. Je kan er niet drie of vier met een vrije rol hebben. Ik weet niet of ze er bij Bayern München of Manchester City genoegen mee nemen als hij zo'n chique rol krijgt", gaat Derksen verder. "Dat is best een probleem, bij Ajax is hij mister big star. Als hij een stapje hoger zet, zitten er nog een aantal spelers boven hem. Hij wacht op zijn favoriete club en die kan ook niet komen. Dat is voor hem geen probleem, omdat hij gelukkig is bij Ajax. Laten we hopen dat die club niet komt."

-
Vond jij Hakim Ziyech de beste man van het veld?

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
1
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
3
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties