Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze noemen je een groot talent, maar branden je af'

Laatste update:

De twintigjarige vleugelspits heeft daarvoor wel wat moeten doorstaan bij Ajax, waar de lat doorgaans hoog ligt en nederlagen in feite nooit geaccepteerd worden. Voor jeugdige voetballers is dat niet altijd eenvoudig, erkent El Ghazi. "Het is heel moeilijk", laat de buitenspeler weten aan de Volkskrant. "Ze noemen je een groot talent, maar als je een slechte wedstrijd speelt, branden ze je af."

"Daar moet je mee omgaan", heeft El Ghazi ondervonden. "Het enige wat je kunt, is je voeten laten spreken. En positieve energie halen uit de mensen met wie je het moet doen. Anders ga je blokkeren." De rechtsbuiten kwam afgelopen seizoen tijdens 31 competitiewedstrijden in actie in de ploeg van trainer Frank de Boer en scoorde negen keer.

Denk je dat Anwar El Ghazi dit seizoen basisspeler zal zijn bij Ajax?

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties