Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze ontlopen elkaar niet veel, maar Van Rhijn wordt niet zomaar beter'

Laatste update:

Dinsdagavond staan zij tegenover elkaar, wanneer de 23-jarige Van Rhijn het met de kampioen van Nederland opneemt tegen het Paris Saint-Germain van de 26-jarige Van der Wiel. Pronk kijkt uit naar het duel: "Ik ben van beide spelers gecharmeerd. Maar ik vind 'Greg' een dusdanig goede speler dat ik niet zie dat Ricardo zomaar even beter wordt", aldus Pronk in gesprek met Metro.

"Ze ontlopen elkaar niet veel hoor, maar in mijn ogen ligt Van der Wiel nog wel voor op Van Rhijn." Pronk ziet overigens wel overeenkomsten tussen de twee: "Ze zijn allebei van origine aanvaller. Gregory begon bij Ajax als schaduwspits en verhuisde later naar rechtsbuiten. Pas in het eerste elftal speelde hij voor het eerst als rechtervleugelverdediger. Ricardo begon als rechterspits, maar hem haalden we al vrij snel naar achteren", besluit Pronk.

-
Denk jij dat Ricardo van Rhijn beter wordt dan Gregory van der Wiel?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties