Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze spelen beter dan Barcelona, hun spel in balbezit is nog efficiënter'

Laatste update:

"Napoli speelt beter dan Barcelona. Hun counters en hun spel in balbezit zijn nog efficiënter dan dat van de Spanjaarden. Toen het elftal van Diego Maradona de Scudetto won, hadden ze de beste speler van de wereld en nog een paar geweldige aanvallers. De kracht van het huidige elftal ligt echter in het teamwork", legt Giannini uit aan de Corriere del Mezzogiorno.

"Ze beginnen de opbouw van achteruit en zijn dan een orkest waarbij iedereen zijn instrument heeft om mee te doen aan het concert. Napoli heeft alles in huis om de Scudetto te winnen. Juventus is het gewend om te winnen en is klinisch, ze hebben zonder twijfel een sterkere selectie. Maar i Azzurri zijn tot alles in staat." Napoli heeft momenteel vier punten meer dan de achtervolger uit Turijn, die echter nog wel een wedstrijd te goed heeft.

Roma is door een tegenvallende reeks de aansluiting met de eerste twee op de ranglijst verloren, maar Giannini denkt dat de kraker tegen de koploper weleens op het goede moment zou kunnen komen voor i Giallorossi: "Dit is de juiste wedstrijd voor Roma. Ze moeten zich meteen zien te herpakken als ze in beeld willen blijven voor de Champions League-plekken. Ze hebben sterke concurrenten als Lazio, Internazionale en AC Milan."

Verwacht jij dat Napoli gaat winnen van AS Roma?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties