Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze spraken er schande van, maar nu is hij honderd miljoen euro waard'

Laatste update:

"Ik heb hem voor 32 miljoen euro exclusief acht miljoen aan bonussen verkocht. Toen ik hem voor die bedragen verkocht, sprak men er schande van. Nu zeggen mensen dat Giuseppe Marotta een fenomeen is!", aldus de voorzitter van Palermo in een interview met RAI Radio.

"Wat hij nu waard is? Honderd miljoen euro. Dybala is de jonge variant van Lionel Messi", aldus Zamparini, die de drievoudig international van Argentinië in het verleden al vaker vergeleek met de winnaar van de FIFA Ballon d'Or.

#NoDybalaNoParty! Paulo Dybala beslist het duel met AS Roma (1-0) en staat nu op 14 doelpunten en 8 assists in 29 wedstrijden dit seizoen. Hij is bovendien in zijn laatste tien duels ALTIJD bij een treffer van Juventus direct betrokken geweest! #JuveRoma #Calcio

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Is Paulo Dybala momenteel honderd miljoen euro waard?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties