Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze verdienen twaalf miljoen per jaar, hebben ze nog meer stimulans nodig?'

Laatste update:

De 69-jarige filmproducent sprak in Zürich met verschillende journalisten over onder meer het vertrek van Marek Hamsík naar China. "Hij vertelde me afgelopen zomer over China", aldus De Laurentiis. "Ik antwoordde dat ik het begreep, maar ook dat er een nieuwe trainer kwam en ik dingen moest uitzoeken." Door de jaren heen klopten verschillende clubs aan voor Hamsik. "Internazionale, AC Milan en Juventus wilden hem allemaal hebben", bevestigde de voorzitter van Napoli.

Trainer Carlo Ancelotti kan zich in ieder geval gaan voorbereiden op een drukke zomer. Hij krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar versterkingen. "Toen hij aankwam, kon hij niet alles veranderen. Maar er zullen twee of drie grote veranderingen komen aanstaande zomer." Helaas voor Napoli kon De Laurentiis routinier Hamsík niet behouden voor de club. De Slowaak vertrekt na twaalf seizoenen in Napels naar de Chinese club Dalian Yifang.

De Europa League is toe aan de knock-outfase en Napoli maakt zich op voor een dubbele ontmoeting met FC Zürich. De Laurentiis hoopt dat zijn ploeg ver komt in het toernooi, maar wil geen bonus uitkeren bij een eventuele eindzege. "Hier hebben we jongens die twaalf miljoen euro per jaar verdienen. Hebben ze een verdere stimulans nodig?", vroeg de Italiaan zich hardop af. "Deze competitie is erg belangrijk geworden, dat heeft de UEFA inmiddels ook begrepen."

Denk jij dat Napoli de Europa League gaat winnen?

Meer nieuws

Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
2
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties