Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze vragen me steeds hoe het kan dat Oranje er zo slecht voor staat'

Laatste update:

Zelfs als de ploeg van bondscoach Danny Blind zaterdag uit bij Kazachstan wint en ook dinsdag tegen het reeds geplaatste Tsjechië drie punten pakt, is Nederland afhankelijk van de resultaten van Turkije. Die situatie hadden niet veel mensen verwacht, ondervindt Wijnaldum ook nu hij in de Premier League speelt. "In Engeland wordt me steeds gevraagd hoe het kan dat Oranje er zo slecht voor staat", vertelt de middenvelder aan NUsport.

"Ik vind het ook raar, deze situatie heb ik nog nooit meegemaakt met het Nederlands elftal. Maar het enige wat we nu kunnen doen, is twee keer winnen", weet Wijnaldum. "We hebben niet het niveau gehaald dat we moeten halen. Maar die 'flow' kan er ineens weer zijn. Het is zaak dat we zelf twee keer winnen en dan hopen dat Tsjechië of IJsland wint van Turkije. We zijn afhankelijk van drie andere landen, dat maakt het vervelend."

-
Denk je dat Nederland het EK van 2016 nog haalt?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
4
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
34
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties