Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze vragen 21 miljoen euro voor hem, ik vind hem echt een koopje'

Laatste update:

"QPR vraagt 21 miljoen euro voor Austin, als ik het goed begrijp. Als je ziet hoe goed hij het vorig seizoen deed bij een laagvlieger in de Premier League en kijkt naar de prijzen die heden ten dage voor aanvallers worden betaald, dan vind ik hem echt een koopje", zo vertelt Jenas, oud-voetballer en televisiecommentator, aan de BBC. Jenas kent Austin nog goed van hun gezamenlijke periode bij the Hoops.

"En als je in overweging neemt dat een aantal topclubs nog een aanvaller nodig hebben, ben ik echt verbaasd dat nog niemand serieuze interesse heeft getoond." Austin was in 186 duels als basispeler voor Swindon Town, Burnley en QPR goed voor liefst 110 doelpunten. "Hij leeft voor het maken van doelpunten. Ik heb in mijn loopbaan maar weinig spelers meegemaakt die daar zo nadrukkelijk mee bezig zijn."

"Spelers als Robbie Keane en Dimitar Berbatov waren bijvoorbeeld meer bezig met hun all-round game." Jenas denkt te weten waarom Austin nog niet van club is veranderd. "Clubs denken dat de vraagprijs van QPR misschien omlaag gaat als het einde van de transferperiode dichterbij komt." Jenas is van mening dat Austin beter bij Chelsea had gepast dan Radamel Falcao. "Hij zou wenkbrauwen doen fronzen. Hij is geen grote naam, maar ik denk dat Chelsea beter af was geweest met Austin. Wat is nou 21 miljoen euro voor een grote club? Ze weten dat Austin in de Premier League kan scoren en hij is jong, fit en hongerig. Waarom zeggen ze niet 'kom hierheen en word onze tweede spits'?"

Charlie Austin zou het bij Chelsea beter doen dan Radamel Falcao

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties