Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze zeggen niet voor niks dat Willem II het Ajax van het zuiden is'

Laatste update:

Om diverse redenen kwam het er bij Ajax vooralsnog niet uit voor De Sa, Ligeon en Zivkovic. Als onderdeel van de transfer van Dijks naar Amsterdam bewandelde het drietal deze zomer de omgekeerde weg. Frank de Boer heeft goede hoop dat ze het nodige zullen leren van trainer Streppel en veel minuten zullen maken in de Eredivisie. De Boer prijst zijn collega in Tilburg voor diens kennis en vakmanschap.

"Jurgen is een heel goede coach. Daarnaast kijk je naar de speelstijl van Willem II. Zij leunen niet achterover, maar willen ook graag naar voren spelen. Daarmee vang je twee vliegen in één klap", zegt De Boer, die in De Telegraaf spreekt van 'een mooi podium' voor De Sa, Ligeon en Zivkovic voor het seizoen 2015/16.

"Ze zeggen niet voor niks, dat Willem II het Ajax van het zuiden is. En dat vind ik wel terecht", klinkt het lovend bij de trainer. Streppel spreekt op zijn beurt van een win-win-win-situatie in het geval van Zivkovic. Hij staat te boek als een groot talent in de aanval, maar sinds hij FC Groningen verliet voor Ajax manifesteerde hij zich alleen nog maar in het beloftenelftal in de Jupiler League.

Of het iets wordt tussen Zivkovic en Willem II, ligt in de ogen van Streppel met name aan hemzelf. "Hij zal bepaalde tekortkomingen moeten inzien en er vol voor moeten gaan. Ik heb er vertrouwen in, want hier hebben jonge jongens minder druk en is het minder hectisch. Maar het gaat niet van vandaag op morgen. Daar zijn weken of maanden voor nodig", weet de trainer.

Wie denk je dat het best zal presteren bij Willem II?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties