Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze zeggen weleens om mij te pesten: 'Laat Twente toch lekker opdoeken''

Laatste update:

"Ik kan FC Twente niet loslaten, want het is mijn club en dat zal nooit veranderen", vertelt hij bij de NOS. Hij is er van overtuigd dat de club gewoon blijft bestaan, al krijgt hij in de kleedkamer in Zwolle ook andere geluiden te horen: "Ik kan me niet anders voorstellen, en dat wil ik ook niet. Dan zeggen de jongens hier weleens: 'ach laat die club toch lekker opdoeken'. Om mij te pesten", voegt hij er met een glimlach aan toe.

Brama speelde in het shirt van Twente al in de Champions League en hij heeft een buitenlands avontuur nog niet uit het hoofd gezet. Hij is absoluut nog niet uitgekeken in de Eredivisie, maar hij denkt dat hij er door nieuwe ervaringen als mens rijker van kan worden. "Ach, dat extra geld is ook niet verkeerd hoor", sluit hij grappend af.

Eredivisie
FC Twente
2 - 1
PEC Zwolle
FC Twente - PEC Zwolle wordt een ...

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties