Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ze zijn aan het onderhandelen, maar ik blijf honderd procent zeker bij Ajax'

Laatste update:

"Mijn toekomst ligt gewoon bij Ajax. Binnen twee jaartjes wil ik het eerste halen", verzekert Brobbey, die op dit moment actief is op de ABN Amro Future Cup, in gesprek met Goal. "Ik hoop dat ik nu veel mee kan doen bij Ajax Onder-19, want daar ligt mijn niveau wel denk ik." De zestienjarige spits denkt veel te kunnen leren van de huidige spitsen van Ajax 1. Vooral Klaas-Jan Huntelaar maakt grote indruk op het talent.

Brobbey zegt vaak te kijken naar de trainingen van Huntelaar. "Als ik hem met links en rechts zie afwerken doet hij dat fantastisch, echt niet normaal. Ik moet dat ook kunnen, denk ik dan", aldus de jongeling, die nog geen contract heeft getekend bij Ajax. Aangezien hij zestien jaar is, mag hij dat wel doen. De supporters hoeven zich volgens Brobbey geen zorgen te maken. "Ze zijn aan het onderhandelen, maar ik blijf honderd procent zeker bij Ajax."

Denk je dat Brian Brobbey gaat doorbreken bij Ajax?

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
1
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
18
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
21
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties