Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeefuik beleeft bombastische debuutwedstrijd in Schotse competitie

Laatste update:

Zeefuik verscheen aan de aftrap tegen Dumbarton en vormde voorin een duo met James Keatings. Na acht minuten brak Sam Nicholson de score open en daarna tekende Jamie Walker voor de 0-2. Zeven minuten onderweg na rust liet Zeefuik voor het eerst zijn trefzekere kant zien: met een intikker tilde hij de score naar 0-3 voor Hearts. Tien minuten later was hij goed voor de 0-5, nadat ook Nicholson tussendoor nog scoorde.

Dumbarton slaagde er vlot na Zeefuiks tweede treffer in nog de eretreffer op zich te nemen. De van FC Groningen gehuurde spits liet daar de kans op een écht droomdebuut helaas liggen. Hij mocht aanleggen van elf meter, maar zag hoe doelman Danny Rogers zijn inzet keerde. De voorsprong van dertien punten die Hearts koestert op Rangers FC blijft intact: ook the Gers wonnen zaterdag.

Denk je dat Género Zeefuik beter op zijn plek is in Schotland, dan in Nederland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties