Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeefuik: 'FC Groningen is voor mij weer een stap hoger dan NEC'

Laatste update:

De 22-jarige spits is blij met zijn nieuwe werkgever: "Ik wist van de interesse en heb een goed gesprek gehad met de club", vertelt Zeefuik op de website van de Trots van het Noorden. "Daar bleek uit dat ze me heel graag wilden hebben, het verhaal sprak me aan. Ik kreeg een zeer goed gevoel bij FC Groningen waardoor de keuze duidelijk was. Er hebben enkele grote namen in de spits gelopen en FC Groningen is een club waar ik me verder kan ontwikkelen."

Zeefuik wordt overgenomen van PSV, dat de jeugdinternational vorig seizoen verhuurde aan NEC. "FC Groningen is voor mij weer een stap hoger dan NEC. Ik ken Groningen alleen van de keren dat ik tegen ze heb gespeeld. Wat ik wel weet, is dat er een fanatieke aanhang is die achter hun club staat. Bij Jong Oranje heb ik met Leandro Bacuna gesproken en ik heb ook nog contact gehad met Virgil van Dijk. Zij hebben gezegd dat ik het direct moest doen en ook uit die gesprekken kreeg ik een goed gevoel."

Genero Zeefuik is een aanwinst voor FC Groningen

Meer nieuws

Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
5
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
2
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
8
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties