Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeefuik: 'Het is anders dan Amsterdam, het is wel even wennen'

Laatste update:

Na de komst van Rasmus Nissen Kristensen was er geen plek meer voor Zeefuik bij Ajax. Bij Groningen hoopt hij zoveel mogelijk ervaring in de Eredivisie op te doen. Waar hij bij Ajax gewend was om te spelen om de prijzen, is het in Groningen anders. "Het liefst wil je voetballen, maar op dit moment lukt dat gewoon niet', zei hij donderdag na de 3-0 verloren wedstrijd tegen Feyenoord."

Feyenoord kwam na rust op 1-0 en de tegentreffer rekent Zeefuik zich aan. "Wat er misging was dat mijn man een voorzet gaf. Dat mag niet gebeuren, maar het kan een keer zo zijn. Ik hoorde dat er in de zestien meter een overtal situatie was, dus eigenlijk had hij nooit zo vrij mogen inschieten. Maar voortaan moet ik mijn man uitschakelen en beter verdedigen in de zestien."

-

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties