Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeefuik wil 'kansje pakken': 'Waarschijnlijk ga ik minuten maken zondag'

Laatste update:

"Waarschijnlijk ga ik minuten maken zondag. Ik heb het er nog niet met de trainer over gehad, maar we werken er naartoe. Zondag tegen AZ is een heel mooi moment, omdat er veel verdedigers niet beschikbaar zijn. Ik wil zondag mijn kansje pakken en laten zien dat ik er klaar voor ben", zegt Zeefuik in gesprek met NH. Keizer zal in Alkmaar moeten puzzelen met zijn defensie, omdat ook Maximilian Wöber, Nick Viergever en Daley Sinkgraven ontbreken.

"Nu moet ik het gaan laten zien, en tegen een ploeg als AZ is dat heel mooi", vervolgt de jeugdige verdediger zijn verhaal. "AZ is een mooie club. Ik zou eventueel in het centrum kunnen staan, maar ik sta liever op de rechtsbackpositie. De strijd om het kampioenschap ligt weer helemaal open, we zitten in een lekkere flow. Voor de winterstop moeten we gewoon alles winnen."

-
Wie zou jij als rechtsback opstellen?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
4
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
23
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties