Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeer gewaardeerde' PSV'er bedankt Cocu: 'Maar dit is niet wat je wil'

Laatste update:

"Remko heeft een zware concurrent aan Jeroen, die het goed doet, maar hij is een zeer gewaardeerde speler in onze selectie", zo verzekert de oefenmeester, in gesprek met De Telegraaf. Pasveer zorgt onder meer voor een hoog trainingsniveau. "Hij is belangrijk in de coaching en is hij belangrijk in het groepsproces. In de nabespreking en de processen rond het elftal speelt hij een goede rol."

Pasveer overwoog afgelopen zomer uit Eindhoven te vertrekken: hij vindt het lastig om zich neer te leggen bij een rol als stand-in. De mogelijkheid dat hij wellicht in de Champions League kan keepen, gaf de doorslag. "Het is mooi als je wordt gewaardeerd, maar uiteindelijk is dit niet wat je wil. Je wil alles spelen en niet alleen buiten het veld, maar ook in de wedstrijden belangrijk zijn voor het team. Daarom was ik ook blij dat ik er afgelopen zaterdag stond op het moment dat dat moest."

-
Remko Pasveer is goed genoeg voor een rol als eerste doelman van PSV

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties