Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeer gewilde Sambo krijgt uitgelezen kans om zichzelf in de etalage te zetten

Laatste update:

Jong Oranje belegt deze week een trainingskamp in Oostenrijk om zich voor te bereiden op het EK dat volgende week van start gaat. De eerste groepswedstrijd is op 21 juni tegen Jong België, maar daar zal Van den Berg dus niet bij aanwezig zijn. De verdediger, die nog tot medio 2024 onder contract staat bij Liverpool, heeft het trainingskamp van Jong Oranje al verlaten.

Het ontbreken van Van den Berg is een flinke aderlating voor Van de Looi, die een defensief centrum bestaande uit Micky van de Ven en Van den Berg voor ogen had. Het tweetal vormde afgelopen woensdag een duo in het hart van de verdediging in een oefenduel met het olympisch elftal van Japan (0-0). Van de Looi heeft met Jan Paul van Hecke van Brighton & Hove Albion al een rechtsbenige vervanger klaarstaan.

Het EK is voor Sambo de uitgelezen mogelijkheid om zichzelf in de etalage te zetten. De verdediger van PSV maakte dit seizoen een prima indruk tijdens zijn verhuurperiode bij Sparta Rotterdam en staat nu in de belangstelling van Ajax. Maurice Steijn, de nieuwe trainer van de Amsterdammers, wil Sambo graag meenemen naar de Johan Cruijff ArenA. De nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen heeft zich al gemeld bij PSV.

Jong Oranje neemt het in de groepsfase van het EK naast Jong België ook nog op tegen respectievelijk Jong Portugal (24 juni) en Jong Georgië (27 juni). In de vorige editie van het EK, die in de zomer van 2021 werd afgewerkt, bereikten de beloften van Nederland de halve finale. Die ging verloren (1-2) tegen de uiteindelijke winnaar Jong Duitsland.

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties