Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeer kundige trainer' keert terug bij SC Cambuur

Laatste update:

Keizer komt over van FC Emmen en is geen onbekende voor Cambuur, want hij speelde tussen 1989 en 1998 bijna 300 wedstrijden in het eerste elftal van de geelblauwen en was vorig seizoen nog de technisch manager in het Cambuurstadion. Hij had bij Emmen nog een arbeidsovereenkomst tot het einde van het seizoen.

"Alhoewel ik het prima naar mijn zin had bij Emmen is dit een kans die niet vaak voorbij komt. Niet alleen krijg ik de mogelijkheid om bij een Eredivisieclub aan de slag te gaan, dit mag ik ook nog eens doen bij de club waar ik het grootste gedeelte van mijn voetballeven heb doorgebracht. Samen met iedereen binnen de club gaan we er alles aan doen om Cambuur in de Eredivisie te houden", aldus Keizer.

"Marcel stond bovenaan ons lijstje omdat hij de club, de spelers en de technische staf goed kent en bovenal omdat hij een zeer kundige trainer is. Dat heeft hij bij zijn vorige clubs al bewezen en die ervaring kunnen we in deze fase goed gebruiken", vertelt technisch directeur Henry van der Vegt. Ook Foeke Booy werd overigens genoemd als mogelijke opvolger voor De Jong.

DEAL! Marcel Keizer volgt Henk de Jong op als hoofdtrainer van SC Cambuur! Hij verlaat FC Emmen en tekent tot de zomer van 2018 in Leeuwarden. #succes #degradatiestrijd #eredivisie

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede keus van SC Cambuur?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties