Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeer pikante overstap naar Barça lonkt na frustrerende periode bij Real'

Laatste update:

Het is geen geheim dat Mendes een goede relatie met Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft. Die relatie kan van pas komen nu Barça de mogelijkheid heeft om Asensio komende zomer gratis op te pikken bij Real. De Spaans international is vanwege zijn transfervrije status een interessante speler voor de Catalanen. Het is inmiddels geen geheim meer dat het op financieel gebied bij Barcelona flink rommelt.

Zijn aflopende contract heeft tot speculaties geleid over zijn toekomst. Real deed al enkele vergeefse pogingen om zijn verbintenis te verlengen. Onder Carlo Ancelotti hoeft Asensio dit seizoen niet te rekenen op veel speelminuten. De aanvaller kwam weliswaar al tot 31 officiële duels in alle competities. Het merendeel van deze wedstrijden moest hij echter genoegen nemen met een rol als invaller.

Een zomers vertrek van Asensio bij Real lijkt hierdoor zeer reëel. Ancelotti geeft op de vleugels doorgaans de voorkeur aan Vinícius Júnior en Rodrygo. Afgelopen zondag bleef Asensio nog negentig minuten op de bank tegen Real Betis (0-0), terwijl de achttienjarige Álvaro Rodríguez wél mocht invallen. Met zijn veelzijdigheid kan Asensio Xavi de nodige opties bij Barcelona geven. Ansu Fati maakt dit seizoen geen onuitwisbare indruk, terwijl Ferran Torres ook wisselvallig presteert bij los Azulgrana.

In 2014 was de 35-voudig international al dicht bij een transfer naar Barcelona. Als talent van RCD Mallorca werd hij begeerd door de gehele Spaanse top, maar het was Real dat vier miljoen euro voor zijn diensten neertelde en hem naar de hoofdstad haalde. Eind vorig jaar werd Asensio nog gevraagd of hij een transfer naar Barcelona nog mogelijk acht. "Ik denk nu alleen aan Real Madrid en ik ben blij hier, maar je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren."

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
164

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties