Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeer teleurgesteld' PSV gaat onvrede duidelijk maken bij UEFA

Laatste update:

Het eerbetoon aan de woensdag op 55-jarige leeftijd overleden voormalig perschef Pedro Salazar-Hewitt duurde geen minuut, maar slechts een seconde of tien. Christian Balaj, de dienstdoende scheidsrechter uit Roemenië, vond het toen al tijd worden om te gaan voetballen.

Aanvoerder Georginio Wijnaldum en diverse andere spelers van PSV protesteerden direct bij de scheidsrechter en het publiek liet een striemend fluitconcert horen. De club uit Eindhoven zal het incident melden bij de Europese voetbalbond.

UEFA Europa League
PSV
1 - 0
Shakhtyor Soligorsk

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties