Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeer twijfelachtige beslissing van Makkelie zorgt voor onbegrip en woede

Laatste update:

Tobias Lauritsen, de spits van Sparta, ontsnapte aan de linkerkant van het veld en kreeg op de rand van het strafschopgebied te maken met een tackle van Mike te Wierik. Lauritsen leek over de benen van Te Wierik heen te springen, niet geraakt te worden en vervolgens ter aarde te storten, maar toch besloot arbiter Makkelie om naar de stip te wijzen. De VAR haalde de leidsman vervolgens naar het scherm om toch nog een keer goed te kijken, maar dat haalde niets uit. Makkelie bleef bij zijn beslissing, Groningen was woest en Van Crooij besliste het duel: 2-1.

Eerder werd een goal van Sparta, van Adil Auassar, nog afgekeurd wegens buitenspel. Daar was de VAR voor nodig. In de tweede helft kwam Groningen op voorsprong via Ricardo Pepi, waarna Sven Mijnans de gelijkmaker tegen de touwen kopte. De zeer discutabele beslissing van Makkelie in blessuretijd maakte dus dat de drie punten op Het Kasteel bleven en de gasten uit het hoge noorden met een gevoel van onrecht de bus in stapten.

Hugo Borst, Sparta-fan en analist bij ESPN, vond de strafschop niet geheel verrassend terecht. "Te Wierik moet je altijd straffen. Hij is een van de domste voetballers die Nederland rijk is. Dat hij nog altijd op het niveau van FC Groningen speelt, zegt alles over FC Groningen. Die kan er helemaal niets van", zei hij in De Eretribune.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
2 - 1
FC Groningen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties