Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zege op Arsenal geeft Van Nistelrooij toch reden tot aanpassingen bij PSV

Laatste update:

Donderdagavond beleefde het Philips Stadion een geweldige avond. Arsenal, de koploper van de Premier League, werd opzij gezet door de Eindhovenaren en dus zal Van Nistelrooij weinig redenen hebben gezien om aanpassingen te doen aan zijn elftal. Toch deed hij dat, want er staan drie andere spelers aan de aftrap in vergelijking met het Europese treffen. De basisplaats voor De Jong, die met een assist en een goal geweldig inviel tegen Arsenal, is geen verrassing.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

Achterin maakte Jarrad Branthwaite een prima indruk tegen the Gunners, maar toch mag de Engelsman niet blijven staan. Obispo keert terug in de basis en vormt samen met André Ramalho, Phillipp Mwene en Jordan Teze de achterhoede. Laatstgenoemde vervangt Philipp Max. Joey Veerman, die scoorde tegen Arsenal, staat opnieuw op het middenveld en speelt daar samen met Xavi Simons en Érick Gutiérrez, terwijl Ibrahim Sangaré op de bank zit. De vleugels worden bemand door Cody Gakpo en Anwar El Ghazi en Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel.

Tegenstander NEC komt met een aangepaste formatie naar Eindhoven. Trainer Rogier Meijer is niet tevreden over zijn aanvallers en kiest nu voor het duo Oussama Tannane-Elayis Tavsan. Dat zijn geen pure spitsen, maar zij moeten met hun snelheid en techniek voor problemen zorgen in de defensie van PSV. Philippe Sandler maakt daarnaast zijn rentree in de basis. De centrale verdediger kampte lang met blessureleed, maar is nu hersteld.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Obispo, Ramalho, Mwene; Gutiérrez, Veerman, Simons; El Ghazi, De Jong, Gakpo.

Opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Márquez, Verdonk, El Karouani; Proper, Schöne, Mattsson; Tannane, Tavsan.

Eredivisie
PSV
3 - 0
NEC

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties