Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zege' op Malen geen issue voor uitblinker PSV: 'Nee, zo werkt dat niet'

Laatste update:

"Als je nuchter naar de cijfers kijkt: Malen één goal, Piroe twee goals", trok FOX Sports-verslaggever Milan van Dongen conclusies na afloop van de ruime zege van PSV in het Philips Stadion. Er kwam al snel een grote glimlach op het gezicht van Piroe. "Nee, zo werkt dat niet. Het is op wekelijkse basis waarop je het moet laten zien", aldus de PSV'er, die niet bang is voor de forse concurrentie in Eindhoven. "Ik denk persoonlijk dat concurrentie alleen maar goed is. Ik heb wel vertrouwen in mijzelf, ja."

Max trots op groepswinst PSV | Piroe blij met twee goals | Schmidt over Ledezma

"Ik heb toch al een heel lange tijd bij PSV gespeeld en dan werk je eigenlijk naar dit moment toe. Als je er dan bent, dan moet je soms ook je geduld bewaren en groeien", voegde de trefzekere Piroe daaraan toe. Een plaats op de bank is voor de spits dan ook niet gelijk het einde van de wereld. "Ik heb voor mezelf wel gewoon de doelstellingen gezet van: reken erop dat je het in het begin alleen moet doen met invalbeurten. En zo wil ik mezelf gewoon in het team knokken."

Piroe hoorde pas bij de wedstrijdbespreking dat hij een basisplaats had in de afsluitende groepswedstrijd van PSV. "De trainer had me daarvoor niks gezegd, dus het was gewoon afwachten. Ik las al wel wat dingen en vrienden stuurden wel wat. Toen ik het echt las dacht ik wel van: Oké, nu moet ik het ook gewoon laten zien." Extra spanning kwam er niet om de hoek kijken voor Piroe. "Nee, totaal niet. Ik voelde juist een extra vorm van energie. Dan ben je gewoon zó gebrand om te spelen."

-
Zie jij Joël Piroe uitgroeien tot basisspeler bij PSV?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
1
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
3
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties