Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zei Advocaat dat hij het een domme vraag vond? Was het ook'

Laatste update:

"Zei Dick Advocaat dat hij het een domme vraag vond? Dat was ook een domme vraag, zo'n 8-0 kun je toch niet voorstellen", vertelt Toivonen, die bij PSV en Sunderland onder Advocaat werkte, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Luxemburg speelde 0-0 tegen Frankrijk. Maar wij hebben het gewoon geweldig gedaan. Nee, ik voel geen medelijden met Oranje. Omdat ik in de Eredivisie heb gespeeld? Ik ben een Zweed en ik ben trots op mijn land. En mijn oude trainer Advocaat? Ach, niet mijn probleem."

Toivonen is niet de enige speler met een verleden in de Eredivisie bij de Zweden, aangezien Marcus Berg, Andreas Granqvist en John Guidetti in het verleden ook bij Nederlandse clubs speelden. Laatstgenoemde kwam een jaar op huurbasis uit voor Feyenoord en kijkt uit naar zijn terugkeer in Nederland: "Nee, Amsterdam is niet mijn favoriete stad in Nederland, dat is Rotterdam. Maar ik heb er wel zin in. Het is jammer voor Nederland, maar dit is profvoetbal."

De monsterzege van Zweden op Luxemburg deed Toivonen overigens terugdenken aan een andere grote zege die hij in het shirt van PSV wist te boeken: "Met 8-0 voorstaan, dat gebeurt ook niet wekelijks. Het bracht bij mij geweldige herinneringen boven aan de 10-0 met PSV tegen Feyenoord. En nu naar Amsterdam, ook leuk."

Denk jij dat Zweden de play-offs voor het WK gaat overleven?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties