Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeker geen ruzie' in Alkmaar: 'Ik baal van die ophef om niets'

Laatste update:

De clubleiding zou echter niet het volledige vertrouwen hebben in de capaciteit van Van den Brom om de doelstelling te bereiken dat AZ structureel in de top drie speelt. "Ik baal van die ophef om niets, er is zeker geen ruzie", reageert de oefenmeester zelf voor de camera van de NOS. "Vol overtuiging hebben we bij het ondertekenen van het contract die datum op 1 maart gesteld."

"Dan is het aan de club of ze gebruik maken van de optie. Het is pas 10 januari. Het is even afwachten", weet Van den Brom, die in zijn eerste twee seizoenen respectievelijk derde en vierde werd met AZ. De Alkmaarders zijn de winterstop ingegaan als nummer vijf van de Eredivisie en zijn nog actief in de Europa League.

Is John van den Brom volgend seizoen nog trainer van AZ?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties