Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelden heeft een voorzitter zo'n grote invloed op een club gehad'

Laatste update:

Munsterman en Van der Laan kennen elkaar al zo'n tien jaar. "Ik weet dat zijn beslissing om aan het eind van het seizoen te stoppen een zware beslissing voor hem is geweest", zegt Van der Laan op de website van Twente. "Maar er komt nu eenmaal een einde aan alles. Wij respecteren Joops beslissing, alhoewel het ons hard zal vallen zonder hem door te gaan."

"Zelden heeft een voorzitter zo'n grote invloed op een club gehad", meent Van der Laan. "Door zijn visie en doorzettingsvermogen hebben wij het stadion van 13.500 naar 30.000 plaatsen uitgebreid en het ook nog uitverkocht alhoewel dit, gelet op de economische malaise, een steeds grotere uitdaging wordt. Door de uitbreiding van de inkomsten die hiermee gepaard gaan is FC Twente een stabiele top vijf-club in Nederland geworden en het is aan ons om dit voort te zetten."

Munsterman vertrekt helemaal bij Twente, hij gaat dus niet in een andere functie verder, maar heeft wel toegezegd dat Van der Laan altijd een beroep kan doen op zijn expertise en know-how.

Denk je dat Aldo van der Laan een goed boegbeeld kan zijn voor FC Twente?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties