Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeldzame fout van De Gea zorgt voor eerste puntverlies sinds 1980

Laatste update:

Op voorhand was Manchester United, dat in de vorige competitieronde korte metten had gemaakt met Leicester City (4-1), uiteraard de grote favoriet tegen hekkensluiter Stoke City. Keeper Lee Grant van Stoke City speelde echter een fenomenale eerste helft en hij was er verantwoordelijk voor dat zijn ploeg zonder schade de pauze haalde. Al na twee minuten hield hij Zlatan Ibrahimovic van scoren af: de Zweed had de bal voor het inschieten, maar zag Grant prachtig redden. De doelman had ook een antwoord op pogingen van Juan Mata en Jesse Lingard, terwijl Paul Pogba bij een corner van Daley Blind een vrije kopkans verprutste.

Stoke City wist wel dat het de defensieve stellingen moest repareren, als het na rust in ieder geval een gelijkspel over de streep wilde trekken. The Potters werden daarbij geholpen door Manchester United, dat na de onderbreking minder dadendrang vertoonde. Een matige inzet van Pogba was lange tijd het enige wapenfeit, waardoor manager José Mourinho besloot dat het tijd was om in te grijpen.

Wayne Rooney, die zijn basisplaats bij Manchester United is kwijtgeraakt, kwam samen met Anthony Martial de gelederen versterken. De twee speelden een hoofdrol bij de openingstreffer: Rooney werd in het strafschopgebied nog van de bal gezet, maar dat stelde Martial in staat de bal op heerlijke wijze in de bovenhoek te draaien. The Red Devils leken de schaapjes op het droge te hebben, maar kwamen bedrogen uit.

Een van richting veranderd schot werd niet goed verwerkt door keeper David de Gea. De zeldzame fout van de anders zo betrouwbare keeper zorgde ervoor dat Joe Allen degene was die het laatste zetje kon geven. De laatste keer dat Stoke City in competitieverband een punt pakte op Old Trafford was in 1980 en de thuisclub deed er in de slotfase nog alles aan om die statistiek in leven te houden. Dat gebeurde met Depay als invaller, maar ook de ex-PSV'er kon het tij niet keren voor Manchester United.

-

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties