Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeldzame misser Lewandowski deert Bayern niet in aanloop naar WK

Laatste update:

Een doelpunt van Coman gaf de doorslag in een spannende eerste helft, waarin Hertha en Bayern weinig voor elkaar onderdeden. Het ontbrak het team van trainer Pal Dardai alleen aan doortastendheid en finesse in de laatste meters. In de tiende minuut kreeg het team van Flick een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Rune Jarstein beging een overtreding op Robert Lewandowski, waarna arbiter Robert Schröder naar de stip wees. De doelman maakte zijn fout goed door de elfmetertrap van de Pool te keren.

Een kleine tien minuten later was het alsnog raak. Coman ontving de bal van Thomas Müller aan de linkerkant van het strafschopgebied, bewoog zich richting het midden en zag hoe zijn van richting veranderde schot over Jarstein ging: 0-1. Bayern bleef, ook na rust, meer balbezit houden, méér doelpogingen hebben én méér persoonlijke duels winnen, maar Hertha speelde allerminst slecht en bleef het der Rekordmeister lastig maken. Het balbezit van het team van Dardai vond echter in ongevaarlijke gebieden plaats.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

Hertha bleef echter proberen om terug in de wedstrijd te komen, al was men op zijn hoede voor razendsnelle counters van Bayern. Flick gooide het over een andere boeg en koos voor de entree van Douglas Costa, Corentin Tolisso en Eric Maxim Choupo-Moting. De frisse wind in het elftal resulteerde echter niet in een ruimere zege. Bayern zal nu afreizen naar Qatar, waar maandag de halve finale van het WK voor clubteams tegen Al Ahly op de rol staat. Het team van Flick speelt op 11 februari een eventuele finale, waarna op 15 februari de Bundesliga met een thuiswedstrijd tegen Arminia Bielefeld wordt hervat.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties