Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zelfkritische Ajacied rekent niet op basisplaats tegen PSV: 'Onwaarschijnlijk'

Laatste update:

De Ligt rekent niet op een nieuwe basisplaats. Jaïro Riedewald, die tegen Cambuur negentig minuten op de bank bleef, lijkt volgens het talent de voorkeur te krijgen naast Davinson Sánchez. "Ik heb nu negentig minuten in de benen en zondag is daardoor wel kort dag. Het lijkt me onwaarschijnlijk", zegt De Ligt in gesprek met NUsport. "Ik ben er wel van overtuigd dat ik zou kunnen spelen, maar we zullen zien. Natuurlijk hoop ik er wel op. Ajax-PSV is één van de grootste wedstrijden in Nederland en het is geweldig als je daarin mag spelen, maar ik acht de kans heel klein."

De zelfkritische verdediger neemt de schuld op zich van het eerste doelpunt van Cambuur-aanvaller Martijn Barto. "Ik had niet moeten instappen, want daardoor kon de steekpass op Barto gegeven worden. Aan een doelpunt gaan fouten vooraf en daarvan was er één van mij", aldus De Ligt. "Bij de tweede goal kreeg ik een duw in mijn rug van Barto. In mijn ogen had de scheidsrechter moeten fluiten, maar we mogen het daar natuurlijk niet op afschuiven. We hebben het zelf verkloot."

-
Wie moet Nick Viergever vervangen tegen PSV?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
33
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
4
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
31
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties