Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelfs als het vliegtuig van Real neerstort, speel je het volgende duel niet'

Laatste update:

Met name de uitlatingen van Mourinho, die het afgelopen seizoen liet weten dat León geen Zinedine Zidane of Diego Maradona was, kwamen hard aan bij de buitenspeler. "De manier waarop Mourinho dit deed was erg pijnlijk voor mij", vertelde León woensdag. "Je kan het ook gewoon op een normale manier aan de pers vertellen, maar dat was hier niet het geval. Hij moest laten zien dat hij en niemand anders de regie in handen heeft."

Volgens Cadena Ser was dat echter nog niets vergeleken met uitspraken als "Als je bij Real Madrid blijft, dan zal je het voetbal gaan haten" of "Als je blijft, dan zal ik je het leven zuur maken." De radiozender beweert dat Mourinho echter nog veel verder ging en zelfs tegen León zei: "Als het vliegtuig van Real Madrid neerstort, en jij thuiszit, zelfs dan speel je de volgende wedstrijd niet." Het wachten is op een officiële reactie van de kant van Real Madrid.

León claimde vandaag dat hij zich altijd voorbeeldig heeft gedragen. "Ik heb hard gewerkt en mij als een professional opgesteld. Ik vind dat iedereen die een contract heeft bij een club op dezelfde manier behandeld moet worden. Daar was bij Real geen sprake van. Er zijn daar mensen die boven de wet staan." De 24-jarige León maakte ruim een jaar geleden voor tien miljoen euro de overstap van Getafe naar Real Madrid en kwam niet verder dan elf duels.

Heeft José Mourinho dit daadwerkelijk gezegd?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties