Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelfs City trok zich terug, dat zegt dat wij geen schijn van kans maakten'

Laatste update:

"Ik kan niet begrijpen dat er iemand is die Arsenal wil verlaten. Maar na dertig jaar transfers te hebben gedaan, ben ik mensen een beetje gaan begrijpen. Dit is waarschijnlijk zijn laatste contract op topniveau. Daarom accepteer ik het, we hadden ons al neergelegd bij zijn vertrek nadat we alle voor- en nadelen tegenover elkaar hadden gezet. We hebben gedaan wat we konden en zijn zo ver mogelijk gegaan om hem te houden", wordt Wenger geciteerd door verschillende Engelse media.

"Zelfs Manchester City trok zich terug, dat zegt dat wij geen schijn van kans maakten om Sánchez te houden", vervolgt Wenger. "We hebben gezocht naar de best mogelijke oplossing en dat was een speler van wereldklasse laten gaan. Al zijn we hem niet kwijtgeraakt zonder dat we er iemand voor terugkrijgen. De toekomst moet uitwijzen of we de juiste beslissing hebben genomen. Het is niet zo dat we alleen een speler verliezen, we krijgen er ook een bij."

"Tijdens deze periodes is de sfeer altijd minder. Er is een gebrek aan duidelijkheid. Het gaat niet om het feit dat je spelers verliest, want een team is gewend aan spelers verliezen. Het gaat om de onzekerheid in de selectie, dat ze niet zeker weten wie er blijft. Als het duidelijk is, went het team er vanzelf wel aan", besluit de Franse oefenmeester. Arsenal won afgelopen weekeinde zonder Sánchez met 4-1 van Crystal Palace.

Snap jij dat Alexis Sánchez voor Manchester United kiest?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
5
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties