Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelfs Gerbrands, normaal een labrador met sympathieke snor, was boos'

Laatste update:

In het Algemeen Dagblad gaat Mossou dieper in op de onvrede. "Gaat het weer een beetje, mensen? Is de woede enigszins bekoeld?", vraagt de journalist zijn lezers. Hij zegt dat Nederlanders vaak worden getypeerd als een bozig volkje, dat zich over van alles en nog wat opwindt. "Zelfs Toon Gerbrands, normaal toch een labrador met een sympathieke snor, was zondagmiddag heel boos."

"Iedereen was boos; hooguit bij Ajax viel het allemaal reuze mee", aldus Mossou. Hij haalt ook de boze PSV-fan aan die aangifte deed van matchfixing tegen Makkelie. Het leverde weergaloze televisie op, zegt de verslaggever. De sociale media spelen ook mee in het geheel. "Hoe meer boosheid om je heen, hoe sneller word je zelf ook boos, en des te langer blijf je het."

-

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
6
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties