Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zelfs ik weet niet hoeveel doelpunten Cristiano Ronaldo al heeft gemaakt'

Laatste update:

Zidane vindt het niet verstandig om te uitvoerig terug te denken aan de eindstrijd van vorig seizoen. "Iedere wedstrijd staat op zichzelf. Het is tien maanden geleden en Juventus is nu een heel ander team. Wat gebeurd is, is gebeurd", stelt de Fransman in de Spaanse media. "Juventus is altijd een sterke ploeg geweest en dat bewijzen ze dit seizoen. Ik kijk naar hun wedstrijden en ze hebben een goede speelstijl."

Meer: Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan | ‘Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen’

Waar Juventus 'een heel ander team' is geworden, is er bij Real Madrid weinig veranderd ten opzichte van de finale in Cardiff. "De spelersgroep is min of meer hetzelfde, maar we draaien niet zo'n goed seizoen als we van tevoren dachten", geeft Zidane toe. De oefenmeester wordt ook gevraagd naar zijn verleden bij Juventus: tussen 1996 en 2001 speelde hij voor de Italiaanse grootmacht. "Ik heb in die vijf seizoenen enorm veel geleerd."

"Het was mijn eerste avontuur in het buitenland en ik werd met open armen ontvangen. Ik bewaar goede herinneringen aan die tijd, maar ik ben nu trainer van Real Madrid", geeft Zidane aan. Volgens de oud-topvoetballer is het DNA van Juventus en Real Madrid vergelijkbaar. "Ze zijn bereid om te vechten. Of ik op een dag trainer van Juventus word? Zeg nooit 'nooit', maar ik ben gelukkig hier. Ik wil niet nadenken over mijn toekomst."

Dinsdag zullen de ogen zijn gericht op Cristiano Ronaldo, die achttien keer scoorde in zijn laatste tien officiële wedstrijden. Luka Modric, die naast Zidane zat tijdens de persconferentie, merkt 'veel zelfvertrouwen' bij zijn ploeggenoot. "Zelfs ik weet niet hoeveel doelpunten hij al heeft gemaakt", lacht Modric. "Het is voor ons belangrijk dat hij in vorm is. Daardoor maken we meer kans."

Ook Gareth Bale steekt in goede vorm. De Welshman maakte in de interlandperiode een hattrick tegen China (0-6 zege) en gidste Real Madrid zaterdag met een dubbelslag langs Las Palmas (0-3). "Voor Gareth is het een moeilijk seizoen vanwege de blessures waarmee hij worstelt, maar hij staat er nu goed voor", weet ook Modric. "Hij heeft al een aantal wedstrijden op rij kunnen spelen. We weten wat we van hem kunnen verwachten op het veld. Iedereen kent zijn fantastische kwaliteiten."

UEFA Champions League
Juventus
0 - 3
Real Madrid
Wat verwacht jij dinsdag van Juventus - Real Madrid?

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
7
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
21
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties