Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zeljko Petrovic haalt assistent na bijzonder kort dienstverband weg uit KKD

Laatste update:

Petrovic ging aanvankelijk aan de zijde van Dick Advocaat aan de slag bij de nationale ploeg van Irak, maar nam het stokje over als bondscoach na het vertrek van de 74-jarige oefenmeester. Met Rahim Hameed, Razzaq Farhan en Ahmed Salah Alwan heeft Petrovic drie Irakese assistenten en nu voegt hij met Bogers dus ook een Nederlander toe aan zijn technische staf. De twee werkten eerder samen bij onder meer Urawa Red Diamonds (in Japan) en RKC Waalwijk, waarna Bogers ook actief was bij NAC Breda, Sparta Rotterdam, Willem II, NEC en ADO Den Haag.

Irak heeft nog vier wedstrijden te spelen in de Aziatische WK-kwalificatiecyclus. Het lijkt praktisch onmogelijk om nog een direct WK-ticket te grijpen, maar de ploeg van Petrovic kan nog wel derde worden in een groep met Iran, Zuid-Korea, de Verenigde Arabische Emiraten, Syrië en Libanon. In dat geval zou er een play-off wachten tegen de nummer drie van de andere poule in de laatste ronde van de Aziatische WK-kwalificatiecyclus. De winnaar daarvan plaatst zich voor een intercontinentale play-off, waarin een WK-ticket op het spel staat.

Roda zal het in de tweede seizoenshelft in ieder geval zonder Bogers moeten stellen. "We konden Adrie in oktober vastleggen onder bepaalde voorwaarden, waarbij de mogelijkheid bestond dat hij een buitenlands avontuur aan kon gaan. Wij wensen Adrie dan ook enorm veel succes bij zijn nieuwe uitdaging en het verdere verloop van zijn carrière", zo reageert Streppel op het vertrek van zijn assistent. Hij heeft met Remond Strijbosch en Roel Brouwers nog twee assistenten over.

Tegelijkertijd verwelkomt Roda woensdag wel een nieuwe speler met Tomer Altman. De 23-jarige middenvelder speelde in het verleden voor onder meer Maccabi Tel Aviv en Hapoel Haifa en zat sinds afgelopen zomer zonder club. Altman - voormalig jeugdinternational voor Israël - sloot tijdens de winterperiode als testspeler aan bij Roda en heeft uiteindelijk een contract tot het einde van het seizoen afgedwongen.

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
110
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
19
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties