Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zenit haalt vervanger van Paredes voor miljoenen weg bij Boca Juniors

Laatste update:

Zenit was op zoek naar een verdedigende middenvelder na de verkoop van Leandro Paredes. De Argentijnse middenvelder werd eind januari voor een bedrag van 45 miljoen euro verkocht aan Paris Saint-Germain. Met Barrios heeft de koploper van de Russische Premjer Liga de gewenste versterking in huis. Zenit was niet de enige club met interesse in de Colombiaan. Eerder werd hij gelinkt aan AS Roma en Tottenham Hotspur.

Barrioas verscheen afgelopen zomer op de radar bij het grote publiek. Hij maakte een uitstekende indruk op het WK met Colombia en liet zich vervolgens ook in positief opzicht gelden in het shirt van Boca Juniors. De middenvelder werd deze week met succes medisch gekeurd en heeft zich in Spanje, waar Zenit op trainingskamp is, bij de selectie van trainer Sergei Semak gevoegd.

Barrios brak bij Deportes Tolima door op het hoogste niveau in Colombia. Hij verscheen al snel in het vizier van Boca Juniors, dat in de zomer van 2016 2,6 miljoen euro voor hem neertelde. Zijn contract bij de Argentijnse topclub liep nog door tot medio 2021.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
4
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties