Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zenit verslaat rivaal in directe strijd en verovert vierde Russische beker

Laatste update:

Zenit nam na 34 minuten de leiding via Hulk, die raak schoot uit een strafschop na een overtreding van Mario Fernandes op Oleg Shatov. De vreugde was niet van lange duur, want twee minuten later kwam CSKA alweer langszij. Fernandes maakte zijn fout goed door de bal met het hoofd bij Samuel Olanare te bezorgen, die vervolgens koel afrondde: 1-1.

Na tien minuten spelen in de tweede helft nam Zenit opnieuw de leiding. Hulk ontsnapte aan de aandacht van zijn bewakers en legde de bal panklaar voor Alexandr Kokorin, die alleen nog maar binnen hoefde de tikken. Kort daarop zag Berezutsky rood na een overtreding op Hulk in de zestien. De daaropvolgende strafschop benutte de Braziliaan opnieuw zelf.

Daarmee was het verzet van CSKA gebroken. Zenit scoorde kort na de 3-1 nogmaals via Artur Yusupov, die zo de eindstand op 4-1 bepaalde. Zenit verovert daarmee voor de vierde keer in de clubhistorie de beker en kan ook nog kampioen worden. Dan moet de club in de resterende vier duels van de reguliere competitie wel een gat van vier punten met CSKA, dat bovenaan staat, zien te dichten.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties