Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zes goals Milik bij ruime bekerzege Ajax tegen JOS

Laatste update:

Ajax viel vanaf het begin aan en zette doelman Mitchel Dijkstra in het eerste kwartier direct onder druk. Davy Klaassen stuitte nog op de keeper, Lucas Andersen stichtte gevaar met een vrije schop en Milik moest ook zijn meerdere erkennen in Dijkstra, maar daarna ging het 'los'. De eerste goal was een fout van de JOS-doelman, die na een terugspeelbal wilde wegtrappen maar de inkomende Milik raakte. Tegen de rebound kreeg hij slechts een hand en daarna kon de Poolse spits het doodeenvoudig afmaken.

De snelle 0-1 was een voorbode voor meer. Twee minuten na Miliks goal sprintte Andersen richting doel en werd hij kunstig bediend door Milik: hij kapte een verdediger uit en maakte het rustig af. Weer twee minuten later stond ook de 0-3 al op het bord in het Olympisch Stadion. Milik werd aan de verkeerde kant gedekt door JOS en scoorde zonder veel moeite op aangeven van Ricardo Kishna. Daarna ging de storm van de Eredivisionist weer wat liggen; Arthur van Metelen liet de enige kans van JOS liggen, vijf minuten voor rust.

De Boer besloot aan het begin van de tweede helft debutant Queensy Menig erbij te zetten ten faveure van Klaassen, die dus ook wat rust werd gegund. De eerste kans was daarna voor JOS, waar Bobby Bosman de jarige Diederik Boer testte en als verliezer uit de strijd kwam. Invaller Menig was aan de overkant op zoek naar de vierde treffer van Ajax, maar zag hoe Dijkstra reddend optrad. Milik was succesvoller en tekende met een matig rollertje van net buiten de zestien wonderwel voor de 0-4.

Zodra de versnelling er een beetje opging scoorde Ajax welhaast direct en dat bleek ook meteen na de derde van Milik. De Poolse spits gaf bij de eerstvolgende mogelijkheid de bal aan Kishna en die liet zich vrijstaand bij de tweede paal de buitenkans niet ontzeggen: 0-5. Menig. De Boer zag het vanaf de kant allemaal goedkeurend toe en kon ook in de handen klappen voor Menig. De debuterende flankspeler pikte meteen een treffer mee na voorbereidend werk van Nick Viergever. Daarna was het weer de beurt aan Milik om in de schijnwerpers te stappen. Door nog eens drie doelpunten in een handvol minuten te maken voerde hij de score op tot liefst 0-9.

-
Wie moet de eerste spits zijn bij Ajax?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
8
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
10
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties