Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zes talenten uit Mexico melden zich bij Ajax voor proefperiode'

Laatste update:

Het zou gaan om talenten die onlangs met de Onder-17 van Mexico tweede werden op het WK in Brazilië. Eugenio Pizzuto, winnaar van de Bronzen Bal op het jeugdtoernooi, Israel Luna, Bruca El-Mesmari en Bryan González worden genoemd als talenten die zich in Amsterdam gaan melden. De namen van de andere twee spelers zijn onbekend.

De spelers krijgen bij Ajax de kans om zich te tonen. Mogelijk gaan de Amsterdammers in de toekomst toeslaan en een of meerdere talenten inlijven. Het is onbekend hoe lang de spelers exact zullen vertoeven in Amsterdam, maar er wordt gesproken over een periode van anderhalve maand. Met deze overeenkomst wil Ajax de talenten op de radar blijven houden, zo klinkt het.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties