Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zestienjarige Donnarumma voorkomt zege van De Roon bij AC Milan

Laatste update:

In de eerste helft oogde het spel van Atalanta verzorgder, maar de beste mogelijkheden waren voor Milan. Pogingen van Carlos Bacca en Mbame Niang resulteerden echter niet in een doelpunt. Na de onderbreking zaten de bezoekers, met Marten de Roon in de basis, beter in de wedstrijd en werd Donnarumma diverse malen aan het werk gezet. De piepjonge sluitpost keerde na dik een uur spelen een kopbal van Luca Cigarini en hield daarna ook Maximiliano Moralez van het scoren af.

In de 68e minuut had Donnarumma ook een antwoord op een lage inzet van Alberto Grassi en werd duidelijk dat Milan de tussenstand uitsluitend aan de tiener te danken had. Atalanta gaf de hoop op een openingstreffer niet op, maar kon in de doelmond van Marco Sportiello ternauwernood voorkomen dat invaller Luiz Adriano voor de 1-0 zorgde. Het zou ook te veel zijn geweest voor een Milan dat in de tweede helft amper mét bal van de eigen helft afkwam. In de extra tijd miste Alessio Cerci echter nog een dot van een kans.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen in de competitie?

Meer nieuws

Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
38
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties