Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zestienjarige keeper AC Milan mist beslissende strafschop tegen Real

Laatste update:

Bij AC Milan maakte M'Baye Niang in de eerste helft een prima indruk. De aanvaller wordt al tijden in verband gebracht met een vertrek, maar onder nieuwbakken trainer Sinisa Mihajlovic lijkt hij het vertrouwen te vinden waarnaar hij op zoek is. Bij het iets minder opererende Real Madrid zorgden spelers als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema wel voor wat gevaar in het eerste bedrijf, maar bijzonder was het allemaal niet.

In het snikhete Shanghai was het na rust vooral happen naar adem en naar water, maar een bijzondere ontmoeting was het nog altijd niet. Real Madrid kwam wel wat beter in het spel en na een uur spelen werd het plots interessanter: Diego López haalde de bal van de lijn bij een kopbal van Ronaldo en aan de andere kant stichtte invaller Carlos Bacca voor gevaar. In de slotfase kwam er wat meer ruimte, maar beide ploegen (met bij AC Milan Nigel de Jong als aanvoerder) gaven geen krimp.

Het kwam aan op strafschoppen. Bij AC Milan stond de pas zestienjarige Gianluigi Donnarumma onder de lat als vervanger van López, maar hij kreeg geen heldenrol. Bacca was de eerste die een strafschop miste door naast te schieten. Omdat de rest wel scoorde, kon Toni Kroos het met de vijfde strafschop afmaken. De piepjonge Donnarumma keerde de slappe inzet van de wereldkampioen, waardoor de serie verder ging. Iedereen scoorde en het kwam aan op de keepers. Kiko Casilla van Real Madrid schoot raak, Donnarumma miste.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties