Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zestienjarige Zaïre-Emery schrijft Champions League-geschiedenis

Laatste update:

De middenvelder maakte zijn debuut voor de Parijzenaren in augustus 2022 en werd toen al de jongste speler in de clubgeschiedenis. Hij maakte indruk en wist ook als jongste speler ooit te scoren voor PSG. Zaïre-Emery voegde zich in 2020 in de jeugdopleiding van de club, waar hij snel grote stappen maakte. Afgelopen weekend speelde hij negentig minuten mee in de met 3-1 verloren wedstrijd bij AS Monaco en was daarin goed voor een treffer in een verder vruchteloze avond voor PSG.

De basisplaats van Zaïre-Emery hangt samen met de afwezigheid van Kylian Mbappé. De sterspeler is niet fit genoeg bevonden om aan de aftrap te staan. Wel zit de topscorer van het afgelopen WK op de bank. Zaïre-Emery deed tot nu toe elf keer meer in de Ligue 1 en was daarin goed voor twee treffers. Neymar en Lionel Messi moeten tegen Bayern voor de aanvallende dreiging zorgen. Zaïre-Emery staat op het middenveld naast Danilo Pereira en Marco Verratti.

Meer nieuws

ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
9
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
7
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
21
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
15
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties