Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zeurende' Dick Advocaat heeft boodschap voor criticasters van Feyenoord

Laatste update:

"We zijn een heel rijtje internationals en potentiële basisspelers kwijtgeraakt. Als je daar alleen maar jeugd voor in de plaats hebt, word je niet sterker. Er móet wat bij", benadrukte Advocaat, die bij RTV Rijnmond aangaf dat 'iedereen heeft gezien wat Feyenoord nog nodig heeft'. "Het is toch duidelijk dat wanneer er zoveel spelers wegvallen, je moet aanvullen met spelers die ook die kwaliteiten hebben."

"Dat heb ik nog niet kunnen zien. Er moeten zeker twee spelers bij, maar dat weten Frank Arnesen en het bestuur ook." Feyenoord kampt met de nodige afwezigen door blessureleed en ziektes (corona, longinfectie, red.). Sven van Beek staat zes maanden aan de kant, Tyrell Malacia is geopereerd aan zijn heup, Luis Sinisterra komt pas in januari terug van een kruisbandblessure, Steven Berguis is nog altijd herstellend van een longinfectie en Ridgeciano Haps is als tweede speler geveld door het coronavirus.

Eerste doelman Justin Bijlow is ook nog niet fit genoeg en dus heeft Advocaat midden in de voorbereiding op komend seizoen logischerwijs de nodige hoofdbrekens. "Dat zijn toch aardige spelers. Dat kun je niet zomaar onderschatten. Als iedereen dan zegt dat we mee gaan doen om het kampioenschap, heb je echt nog wel wat nodig hoor. Dan kunnen ze wel zeggen dat ik klaag, maar dat is gewoon de realiteit."

Advocaat was ook niet onder de indruk van wat hij zondag op het veld zag. "Het belangrijkste vandaag was dat we misschien wat meer inhoud hebben gekregen, en voor de rest was het niks. Er zat te weinig beleving in, het was een matige wedstrijd. Dan kun je er wel een heel tactisch verhaal over gaan houden, maar dat heeft helemaal geen zin. Daar gaat het niet om. Onze criticasters moeten nu niet met allerlei tactische ideeën komen, daar moeten ze mee komen als je met het volledige elftal speelt."

De toegestane 5000 fans kwamen in De Kuip al niet eens meer opdraven. Het gebrek aan sfeer hielp dus ook niet mee, al heeft Advocaat daar begrip voor. "De sfeer ontbreekt. Ik merk het aan mijzelf. Het komt zelden voor, maar bij Manchester City tegen Olympique Lyon haakte ik zaterdagavond voor de televisie ook af. Er is te weinig beleving, maar dat komt mede door de omstandigheden."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties