Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zevenvoudig international pakt glansrol tijdens terugkeer in Italiaans elftal

Laatste update:

Bij de Italianen kreeg Napoli-keeper Alex Meret de kans onder de lat van bondscoach Robert Mancini. Normaliter staat Paris Saint-Germain doelman Gianluigi Donnarumma steevast tussen de palen in het Italiaanse elftal. Verder keerde AS Roma-middenvelder Nicolo Zaniolo terug in het Air Albania Stadium, waar hij vorig jaar het winnende doelpunt maakte tegen Feyenoord in de finale van de Conference League (1-0). De bekendste naam aan de kant van Albanië was die van Armando Broja: de Chelsea-spits scoorde in het seizoen 2020/21 elf doelpunten als huurling bij Vitesse.

Na een kwartier spelen liet Ardijan Ismajli het thuispubliek juichen. Na een goede vrije trap van Nedim Bajrami kopte de verdediger de bal in de verre hoek langs Meret. Vier minuten later kwam Italië al langszij: Napoli-rechtsback Giovanni Di Lorenzo liep een scherp aangesneden voorzet van Grifo zo langs doelman Etrit Berisha. Even later was Grifo zelf trefzeker, toen de aanvaller een voorzet van Giacomo Raspadori koelbloedig verwerkte tot een doelpunt.

In het tweede bedrijf mocht de 29-jarige Grifo ook zijn volgende treffer noteren. Een afvallende bal kwam zo terecht in zijn voeten, waarna hij die met zijn binnenkant in de verre hoek schilderde, wat direct de eindstand betekende: 3-1. Aanstaande zondag oefent Italië nog tegen het Oostenrijk van Feyenoord-verdediger Gernot Trauner. Beide elftallen nemen deze winter niet deel aan het WK in Qatar. Oostenrijk won woensdag met 0-1 van Andorra dankzij een doelpunt van voormalig FC Twente-spits Marko Arnautovic.

Meer nieuws

Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
1
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
3
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
10
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties