Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zichtbaar geëmotioneerde Daley Blind: 'Dan hadden we het gered'

Laatste update:

"Het is een dreun van jewelste." In de rust stond de ploeg van coach Erik ten Hag nog met 2-0 voor door doelpunten van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech. "We waren goed op weg", stelde een zichtbaar geëmotioneerde Blind. "Als we tien seconden langer hadden gespeeld, hadden we het gered. Dit doet zo veel pijn. Dit is een droom die uiteenspat."

Blind kwam woorden tekort na de dramatische uitschakeling. "Het geloof was er bij iedereen, maar ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Het is verschrikkelijk op dit moment en ik vind het moeilijk om hier te staan. Zoals je gisteren ook zag: in voetbal is niets zeker", verwees Blind naar de wedstrijd tussen Liverpool en Barcelona. "We hebben ons niet rijk gerekend in de rust."

Na het winnen van de TOTO KNVB Beker resteert Ajax zodoende nog maar één te winnen prijs: de landstitel. Zondag staat het duel met FC Utrecht op het programma. "Het is tijd om ons te belonen in de competitie, wat voor domper dit ook is. Maar het is een feit dat we hier zondag weer moeten staan."

-

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
5
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
19
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
27
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties