Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Zick-Zack-Zirkzee' imponeert: 'Je kan hem vergelijken met Van Hooijdonk'

Laatste update:

'Flick feiert Zick-Zack-Zirkzee', zo kopt BILD. "Bundesliga-debuut, een doelpunt met het allereerste balcontact en matchwinner! Dat is de onwaarschijnlijke balans van Zirkzee", schrijft de Duitse krant. "Vanwege zijn uiterlijk en lengte zou je hem kunnen vergelijken met Pierre van Hooijdonk. Onder de voormalig trainer Niko Kovac was hij nauwelijks in beeld bij de hoofdmacht, maar interim-trainer Hansi Flick neemt hem vaak in zijn selectie op. Nu bezorgt hij Bayern een gelukkige zege."

De samenvatting van Freiburg - Bayern München.

"Ik dacht: als er een voorzet komt, kan hij een doelpunt verzorgen. Hij is een goede spits, dat zie je al op de training. Hij is er drie weken bij en zijn ontwikkeling is bewonderenswaardig. Er is nog veel te doen, maar hij heeft zichzelf beloond", zegt Flick in gesprek met Sky Deutschland. Zirkzee werd een aantal weken geleden in ieder geval tot de winterstop overgeheveld naar de eerste selectie en maakte in de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (3-1 zege) al zijn officiële debuut. Kicker kopt dat 'een achttienjarige Bayern heeft gered', terwijl Die Welt spreekt van de 'eerste wedstrijd, het eerste balcontact en de eerste goal'.

"Voor de overwinning van Bayern op Freiburg was Zirkzee waarschijnlijk alleen bekend bij de grootste experts. De jonge spits schoot Bayern naar de overwinning en houdt hen zo in de titelrace", schrijft Die Welt. "Flick wilde in de slotfase nog een verrassing forceren en bracht Zirkzee in het veld voor Philippe Coutinho, die 120 miljoen euro waard zou moeten zijn. Het feit dat Zirkzee aanvankelijk bij de selectie zat, had eigenlijk te maken met pech. Door blessures van Leon Goretzka, Kingsley Coman en Corentin Tolisso ontbraken er drie aanvallend ingestelde spelers."

De Süddeutsche Zeitung noemt Zirkzee een 'redder'. "Wat zullen we zeggen? Is achttien jaar oud, komt in het veld voor Coutinho en schiet Bayern naar een compleet onverdiende zege. Daar kon hij overigens niks aan doen, dus dit zal een avond zijn die hij zich voor altijd zal herinneren", schrijft de krant. Eurosport zag dat de ommekeer in de wedstrijd tot stand kwam na de wissel van Flick, terwijl TZ het doelpunt van Zirkzee een raar einde van de wedstrijd tussen Freiburg en Bayern noemt.

-
Zie jij Joshua Zirkzee snel een basisplaats krijgen bij Bayern München?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties