Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Anders zou ik morgen nog vertrekken bij Real Madrid'

Laatste update:

In LaLiga is de achterstand op koploper Barcelona opgelopen tot negentien punten, al hebben de Catalanen al wel een wedstrijd meer gespeeld. Nu de Koninklijke is uitgeschakeld in het bekertoernooi, lijkt het seizoen in mineur te gaan eindigen. In de Champions League doet Real overigens nog wel mee, in de achtste finale wacht de dubbele confrontatie met Paris Saint-Germain. Voordat het zover is wacht zaterdag het duel in het Mestalla met Valencia. Zidane rekent erop dat zijn ploeg tegen de nummer drie van LaLiga het tij kan keren. "Anders zou ik morgen nog vertrekken. Er zijn geen excuses, ook dit hoort bij het voetbal. Soms moet je door diepe dalen om hoogtepunten te kunnen ervaren. We moeten door blijven gaan."

Zidane houdt de moed erin en gaat ervan uit dat het wel weer goed komt met Real Madrid. "In het leven maak je soms ook mindere momenten mee. We moeten zorgen dat we het omkeren. Ik voel me daarin sterk en weet dat ik het in me heb. Als dat niet zo wasa, dan had ik een probleem. Niemand kan mijn motivatie van me wegnemen, ik werk tot aan de laatste dag. Ik ben hier nu twee jaar trainer en heb nog altijd de energie en drive."

Nu de resultaten tegenvallen, wordt er in de Spaanse media geschreven en gesproken over de huidige en afgelopen transferperiode, waarin de club meer spelers zag gaan dan komen. Spelers als Álvaro Morata, James Rodriguez, Danilo en Pepe vertrokken, terwijl er alleen geld werd uitgegeven aan Theo Hernández en Dani Cabellos. Beide spelers hebben hun stempel nog niet kunnen drukken. "Ik zou er niets aan veranderen", aldus Zidane. "Ik accepteer de situatie zoals hij is. Aan het begin van het seizoen was ik blij met de selectie. Dit is een jonge selectie met een mooie toekomst."

La Liga
Valencia
1 - 4
Real Madrid
Denk jij dat Zinédine Zidane het seizoen afmaakt bij Real Madrid?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
36
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
5
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
8
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties