Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane: 'Cristiano Ronaldo? De puta madre, sorry dat ik het zo zeg'

Laatste update:

"Wat kan ik je over Cristiano vertellen", vroeg Zinédine Zidane zich na afloop af. "Jullie zijn hier om te beoordelen of hij goed of slecht speelt, of hij er beter aan doet om te stoppen of niet. Vandaag heeft hij laten zien dat hij de puta madre (geweldig, red.) is. Ik weet niet of ik dat zo mag uitspreken. Sorry dat ik het zo zeg. Ronaldo voelt zich goed."

Ronaldo kreeg tegen Athletic een vrije rol aan de zijkant. "De zijkanten zijn voor mij zeer belangrijk", benadrukte Zidane, die na zes wedstrijden als hoofdtrainer van Real nog geen enkele nederlaag heeft geleden. "Als Cristiano op snelheid is, is hij zeer goed in één-tegen-één-situaties. Athletic is een team dat druk zet via één kant, maar aan de andere kant ruimte openlaat. Het was de bedoeling dat Ronaldo de bal snel van de ene kant naar de andere kant zou spelen. En zo ontstond ook het eerste doelpunt, hij is heel moeilijk te verdedigen."

Niemand in de geschiedenis van de Primera División maakte na vandaag meer doelpunten tegen Athletic Club dan Cristiano Ronaldo: 16 stuks (Hugo Sánchez, Mundo en Quini: 15) #goleador #maquina #merengue

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wordt Cristiano Ronaldo dit seizoen topscorer van de Primera División?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
10
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties